DORU MOBİLYA

İstikbal Bayi Portal

Bellona Bayi Portal

Mondi Bayi Portal

Doru Online ServisDoru Online Servis Sistemi Giriş

Doru Online Bayi

Doru Online Bayi Sistemi Giriş

Boyser Boyser Servis Sistemi Giriş

İletişim Formu

Kurumsal İletişim Formu

Card Finans Kredi Kartı Uygulaması (TEMMUZ-2021)

Yazdır
alt    
 
CARDFİNANS TEMMUZ 2021
 CardFinans üye markası olan ve kampanyaya katılan mobilya işyerlerinde 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartları ile yapılacak 2-9 arası taksitli alışverişlerde +3 taksit fırsatı sunulacaktır.
 +3 taksit kampanyası QNB Finansbank POS’larından yapılan 100 TL-30.000 TL arası mobilya alışverişlerinde geçerlidir.
 Artı Kampanya harici CardFinans Fix, CardFinans Nakit kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler +taksit kampanyalarına dahil değildir.
 CardFinans Ticari kredi kartlarında 100 TL-75.000 TL arası 2-15 taksitli işlemlerde +3 taksit kampanyası geçerlidir.
 CardFinans Fix “Artı Kampanya” üyesi olmak için 0850 222 0 900’u arayarak Kampanya Paketi üyesi olunması gerekmektedir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.
 QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Yasal düzenleme gereği BİREYSEL kredi kartları ile kozmetik, alkollü içecek, ofis malzemeleri, telekomünikasyon, yemek, gıda, akaryakıt, hediye kart ve hediye çeki alımlarında, doğrudan pazarlama, yurtdışı alışverişleri, basılı ve külçe halindeki kuyum harcamalarında taksitli satış yapılamamaktadır. (Basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 6 taksit uygulanabilecektir.) Havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda 3 taksitle; kulüp ve derneklerle yapılan ödemelerde, tablet alımları, elektronik eşya (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk Lirasının üzerinde olan televizyon vb.) 4 taksitle, sağlık ürünü alımlarında 9 taksitle; vergi ödemelerinde, fiyatı üç bin beşyüz Türk Lirasına kadar olan televizyon, bilgisayar (tablet hariç) mobilya ve elektrikli eşya alımlarında (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) 12 taksitle; havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt içine ilişkin harcamalar 18 taksitle sınırlı olmak üzere taksitli satış yapılabilmektedir. Bireysel kredi kartları ile bunlar dışındaki sektörlerde en fazla 12; ticari kredi kartları ile sektör bağımsız en fazla 18 taksit uygulanabilecektir. Bankamız POS'undan anılan yasal düzenlemelere aykırı olarak taksitli satış yapılması durumunda sorumluluk üye işyerinize ait olacaktır.
POS’ta + Taksit İşleyişi:
Müşterilerimizi "Taksitli Satış" menüsünden Tutar ve Taksit Sayısı girdikten sonra "Artı Taksit?" sorusunun altında bulunan "+3 TAKSİT " seçeneğinin başındaki numarayı tuşlayarak taksitten faydalandırabilirsiniz
BURADASINIZ: Ana Sayfa