DORU MOBİLYA

İstikbal Bayi Portal

Bellona Bayi Portal

Mondi Bayi Portal

Doru Online ServisDoru Online Servis Sistemi Giriş

Doru Online Bayi

Doru Online Bayi Sistemi Giriş

Boyser Boyser Servis Sistemi Giriş

İletişim Formu

Kurumsal İletişim Formu

İstikbal'den 2020 yılının Yeni tasarımları Mağazalarda teşhirlerde yer almaya başlıyor

e-Posta Yazdır

İstikbal'den evlerinize güzellik katacak olan çok şık tasarımlarla usta ellerde hazırlanan Yeni Modellerimiz Mağazalarımızda teşhirlerde yerini almaya başladı .

İndigo Yemek Odası 

 Son derece şık ve farklı bir tasarıma sahip olup, hem renk uygulamaları hem de kullanılan malzemeleriyle üst düzey modern bir tasarıma sahiptir.

 İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir.

 Ünite kapaklarına yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır.

 Meşe ve antrasit rengin uyumu, dekoratif büfe aynası, kapitone işlemeli farklı tarzdaki sandalyesi ve farklı çizgisi ile İndigo Yemek Odası takımı görsel açıdan takım zenginleştirilmiştir.

 Farklı tarzı ve şık tasarımı ile yaşam alanlarına ekstra güzellik katarken, modern çizgileri, kapaklardaki çerçeve etkisi, zarif görünümü, uygulaması ile takım görsel açıdan zenginleştirilmiştir.

 Renk uyumu, tarzı, ince zevklere hitap eden detayları ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır.

 Ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır.

 Kullanışlı ve depolama alanlarına sahip büfe ünitesi üzerinde yer alan çekmece sayesinde ürüne ekstra fonksiyonellik kazandırılmıştır.

 Yemek Masası Sabit tarzda tasarlanmış olup, 8 kişilik olabilmektedir.

İndigo Koltuk Takımı 

İndigo Deluxe takımda  ahşap ve metalin modern çizgi ile birleştirilerek kullanıldığı kol içine gömülen ayak yapısı ile modern çizginin ön plana sunulduğu bir modeldir. Konforlu oturma yapısı ile yaşam alanlarına ekstra güzellik katacak modern yapısı ile rahat oturuma sahip koltuk takımı almak isteyen tüketici kitlesine yönelik bir tarza sahiptir. İndigo Deluxe ürünümüzde ahşap iskeletli ve regular tarzda iki farklı berjer alternatifi sunulmakta olup, dileyen tüketiciler iki alternatif arasında seçim yapabileceklerdir.
 
İndigo Yatak - Baza -Başlık
BURADASINIZ: Bayi Ağımız Adıyaman Bellona